Examencommissie

Examencommissie voor het lager onderwijs

Ook het diploma lager onderwijs kan je behalen via middenjury of examencommissie. Kan je kind niet naar school? Of behaalde je zelf nooit je diploma, maar wil je nu graag die extra troef in handen hebben bij je zoektocht naar een baan? Dan kan de examencommissie van de Vlaamse Gemeenschap soelaas bieden.

Leren kan op die manier helemaal op eigen tempo. Maar het is niet altijd eenvoudig: je staat zelf in voor het opzoeken van wat je moet kennen en heb je een probleem met een stukje van de leerstof, dan is er geen leerkracht voor handen die alles nog 's rustig uitlegt. De leerkrachten van Studiebegeleiding Haegeman kunnen dat perfect opvangen. Bij ons kan je terecht voor uitleg over het systeem, over wat je moet kennen en wat de beste manier van aanpakken is. En wij zorgen desgewenst voor aangepaste begeleiding over het hele traject.

Wil je graag meer info? Neem dan zeker contact met ons op.

Examencommissie secundair

Niet naar school? Je diploma secundair onderwijs (ASO, TSO én BSO) behalen via middenjury of examencommissie wint de laatste jaren flink aan populariteit. Je studeert op eigen tempo en kiest zelf wat je wanneer studeert. Maar het vraagt ook veel zelfdiscipline en voorbereiding. Op basis van de leerplannen stel je zelf een studieplanning op, zoek je zelf naar de leerstof die je moet studeren,...

Bij Studiebegeleiding Haegeman kan je terecht voor een persoonlijk begeleidingstraject. Samen bekijken we hoe je dit het beste aanpakt, zorgen we voor een haalbaar studieplan en bekijken we de leerstof. Krijg je niet alles op je eentje onder de knie? Onze ervaren vakleerkrachten zorgen voor uitleg waar en wanneer je dat nodig hebt.

Heb je plannen om je examens via middenjury af te leggen? Maak dan zeker een afspraak. Studiebegeleiding Haegeman kan je alle nodige informatie verschaffen. Vervolgens kies je zelf welke ondersteuning je wanneer nodig acht.